Η σωστή αποθήκευση είναι σημαντική έτσι ώστε να μην έχουμε απώλεια αλκοόλ, γεύσεις και γενικής αλλοίωσης του προϊόντος.

  • Τα προϊόντα μας συσκευάζονται αυστηρά σε φιάλες από γυαλί. Δεν συσκευάζονται σε πλαστικά μπουκάλια ή ασκούς.
  • Η αποθήκευση των προϊόντων συνιστάται σε θερμοκρασία δωματίου (20Ο – 25Ο Κελσίου).
  • Η συνεχή έκθεση στον ήλιο μπορεί να αλλοιώσει την γεύση και το χρώμα του προϊόντος.
  • Μετά την χρήση του το καπάκι του μπουκαλιού πρέπει να κλείνει σωστά για να μην υπάρχουν απώλειες αλκοόλ και αλλοίωση της γεύσης.
  • Ο χώρος αποθήκευσης πρέπει να είναι καθαρός χωρίς δυσάρεστες οσμές.
  • Το σημείο πήξης ενός αλκοολικού διαλύματος είναι περίπου το μισό του αλκοολικού βαθμού κάτω από το μηδέν. Η θερμοκρασία στους οικιακούς καταψύκτες κυμαίνεται στου -18ο βαθμούς Κελσίου, ενώ οι επαγγελματικοί στους -25ο βαθμούς Κελσίου, άρα: Τσικουδιά με ποσοστό αλκοόλ 38% θα παγώσει στους -19 βαθμούς Κελσίου.