Η ομάδα του ByRaki flavor σε συνεργασία με τις ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και με το Επιμελητήριο Ηρακλείου διοργανώνουν το Σεμινάριο “Η Τσικουδιά … στα Cocktails”

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, συμπεριλαμβανομένων F&B managers, Bartenter, Barista, ποτοποιούς, ιδιοκτήτες και προσωπικό καταστημάτων και ξενοδοχείων που πωλούν αλκοολούχα ποτά, καθώς και σε όσους θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις τόσο για το Κρητικό Απόσταγμα και πως μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στα Κοκτέιλ αλλά και για την δημιουργία cocktail και χρήση εξοπλισμού του μπαρ. 

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να γνωρίσουμε την Τσικουδιά Κρήτης από την παραγωγή μέχρι, την κατανάλωση και την κατασκευή Κοκτέιλ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητικό αλλά και πρακτικό μέρος στην κατασκευή των Κοκτέιλ. 

Οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν το Κρητικό Απόσταγμα και θα αποκτήσουν γνώσεις για την ανάδειξή του καθώς και την ενσωμάτωση του στα Cocktail.

Το πρόγραμμα καλύπτει επίσης την προσαρμογή του καταλόγου σε χώρους εστίασης, προσφέροντας στους εκπαιδευόμενους τη δυνατότητα αποτελεσματικότερης προώθησης ή πώλησης της Τσικουδιάς και των Cocktail.


1. Τσικουδιά Κρήτης από την απόσταξη στην κατανάλωση.
– Ιστορία,
– Νομοθεσία
– Αποθήκευση
– Παραγωγή
– Κατηγορίες Ποτών
– Τρόποι προώθησης
2. Βασικές Γνώσεις ενός Μπαρ
3. Βασικές Γνώσεις σε Τεχνική Ανάμιξης
4. Πρακτική εξάσκηση σε Τεχνική Ανάμιξης
5. Ανάμιξη Cocktail και παρουσίαση

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι: 10 διδακτικές ώρες

Εάν είστε ομάδα ή Group και θέλετε να προσαρμόσετε την Ημέρα και την Ώρα στο πρόγραμμά σας ή εάν επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί στον χώρο σας επικοινωνήστε με τις ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Τηλ. 2810-244730 – 2810302730 κ. ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο τρέχον προγραμματισμένο πατήστε εδώ.

Για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια που διοργανώνουμε πατήστε εδώ.

Για να δείτε τις Εγκαταστάσεις – Υποδομές των Τεχνικών Σχολών πατήστε εδώ.