Πιστοποιητικό Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

Τέλος του 2016, ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, πιστοποίησε την επιχείρηση ByRaki flavor, για την μοναδικότητα και την καινοτομία της στην αγορά της Ελλάδος, με Πιστοποιητικό Υποδείγματος Χρησιμότητας με ΑΡΙΘΜΟ ΠΥΧ: 20160200019.

Το ΠΥΧ παρέχει στον κάτοχό του, το αποκλειστικό δικαίωμα να εκμεταλλευτεί την προστατευόμενη εφεύρεση στην Ελλάδα, για όσο χρόνο είναι σε ισχύ. Πρόκειται για δικαίωμα μονοπωλιακής εκμετάλλευσης της εφεύρεσης.

To ΜΠΑΪΡΑΚΙ ByRaki flavor έχει Πιστοποιητικό Υποδείγματος Χρησιμότητας (ΠΥΧ).

Το ΠΥΧ είναι τίτλος προστασίας με ισχύ 7 χρόνων, που χορηγήθηκε για την προστασία των προϊόντων ΜΠΑΪΡΑΚΙ ByRaki flavor XXV με 25% αλκοόλ.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΥΧ: 20160200019

ΤΙΤΛΟΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ: ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟΥ ΠΟΤΟΥ ΚΑΙ ΗΔΥΠΟΤΟΥ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΛΚΟΟΛ (4%-7% ΚΑΙ 21%-28%)

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

η τσικουδιά αλλιώς

Η παρούσα εφεύρεση αναφέρεται σε δύο προϊόντα και τον τρόπο παρασκευής τους. Τα προϊόντα είναι αλκοολούχα ποτά με χαμηλά ποσοστά αλκοόλης 4 % – 7% και 21% – 28%. Τα προϊόντα ορίζονται ως ποτά ή και ηδύποτα. Η βάση -απόσταγμα που χρησιμοποιείται είναι από απόσταγμα σταφυλιών (ρακή – τσικουδιά ή τσίπουρο). Τα προϊόντα αυτά περιέχουν γεύσεις από σοκολάτα, φράουλα, κανέλα, καρπούζι, ροδάκινο, μύρτιλο, κεράσι, μέντα ή άλλες γεύσεις.

ByRaki flavor team