Ο Ονειροκρίτης της Ρακής

Καλή είναι η Ρακή να την απολαμβάνουμε όταν ήμαστε ξύπνιοι, τι γίνεται όταν την ονειρευτούμε;

Το λεξικό του Ονειροκρίτη μας θα σας δώσει πληροφορίες και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τι είναι κρυμμένο πίσω από τα σύμβολα που ονειρεύεστε.    

Ρακή
Αν ονειρευτείς πως πίνεις ρακή σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις που θα σε κάνουν να χαρείς, να γελάσεις και να νιώσεις πολύ καλύτερα! Αν όμως δεις πως μέθυσες με ρακή, πολύ σύντομα θα κάνεις έναν καβγά.

Σταφύλια
Αν στο όνειρο σου δεις ώριμα σταφύλια θα έχεις πρόοδο στη δουλειά σου, ευτυχία και ηρεμία στο σπίτι σου. Αν τρως χαλασμένα και ξινά σταφύλια θα καβγαδίσεις με ανώτερο σου στη δουλειά. Αν πατάς σταφύλια για να κάνεις μούστο θα κάνεις καβγάδες με άτομα όμως ο θυμός σου θα κρατήσει λίγο.

Αμπέλι
Αν ονειρευτείς ότι βρίσκεσαι σε ένα αμπέλι γεμάτο από σταφύλια τότε θα έχεις πολύ καλές οικονομικές απολαβές. Αν καλλιεργείς αμπέλι θα πάρεις υποστήριξη από κάποιο πρόσωπο ,αν πάλι τρως σταφύλια θα απαλλαγείς από στενοχώριες που έχεις.

Τρύγος
Όπως και να δεις τρύγο στον ύπνο σου είναι πολύ καλό. Θα έχεις επιτυχίες υλικές και συναισθηματικές.

Πατητήρι
Αν ονειρευτείς πατητήρι να είναι γεμάτο σταφύλια θα έχεις ευτυχία στη ζωή σου, αν πατάς σταφύλια περίμενε άνοδο στα οικονομικά σου.

Βαρέλι
Αν ονειρευτείς βαρέλι να είναι γεμάτο κρασί, σε περιμένει χαρά και επιτυχία στη δουλειά σου. Αν όμως δεις ένα άδειο βαρέλι, σημαίνει πως θα πάρεις κάποια απογοήτευση.

Καζάνι
Αν δεις στον ύπνο σου ένα άδειο καζάνι, οι προσπάθειές σου θα πάνε χαμένες. Αν το καζάνι που ονειρευτείς είναι γεμάτο, θα έχεις χαρά και επιτυχία.

Και επειδή Ρακή χωρίς μεζές δεν γίνεται …

Κάρβουνα
Αν ονειρευτείς αναμμένα κάρβουνα θα έχεις επιτυχία στα αισθηματικά σου. Αν τα δεις να είναι σβηστά θα υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις στα επαγγελματικά ή στα αισθηματικά σου.

Κρέας
Αν δεις στον ύπνο σου ψητό ή άψητο κρέας θα πάρεις στενοχώρια. Αν μαγειρεύεις κρέας, η δουλειά σου θα πάει καλά και θα έχεις επιτυχία.

Πατάτες
Αν δεις στο όνειρό σου πως καθαρίζεις πατάτες , θα μάθεις νέα που θα σου δώσουν χαρά. Αν τηγανίζεις ή τρως πατάτες θα έχεις επιτυχία και άνοδο στα οικονομικά σου.

Ψήνω-Ψητό
Αν στο όνειρο σου δεις πως τρως ψητό θα έχεις οικονομικά κέρδη, αν εσύ ψήνεις, πρόσεχε γιατί ασχολείσαι με υποθέσεις που στην πορεία θα σε εκθέσουν, αν είσαι γυναίκα και δεις πως τρως ψητό θα έχεις ηρεμία μέσα στο σπίτι σου.

ByRaki flavor team

Με την βοήθεια του: myastro.gr ονειροκρίτης , (photo: alldaynews.gr)

Share this Post