Πραγματοποιήθηκε το Σεμινάριο ByRaki flavor

Πραγματοποιήθηκε το Σεμινάριο ByRaki flavor.

Στο σεμινάριο έγινε αναφορά:

  • Τι είναι η τσικουδιά και πώς πραγματοποιείται η διαδικασία της απόσταξή της
  • Τι είναι ηδύποτα και ποιοι είναι οι τρόποι παρασκευής τους
  • Νομοθεσία περί αποστάγματος και ηδύποτων (περιληπτικά)
  • Τρόποι σερβιρίσματος

Στο κλείσιμο του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε γευσιγνωσία με επιλεγμένες γεύσεις από τα ηδύποτα ByRaki flavor.

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν:

  1. Η κατανόηση του αποστάγματος και των ηδύποτων, καθώς και η ενημέρωση για τον τρόπο που δημιουργούνται,
  2. Ενημέρωση για την νομοθεσία,
  3. Η επέκταση σε νέους τρόπους σερβιρίσματος και κατανάλωσης πέραν του κλασικού.

Θα θέλαμε για ακόμη μία φορά να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας!

Ευχαριστούμε το Miniatoura Cafe για την φιλοξενία!

Με εκτίμηση

ByRaki flavor team

Share this Post