Προτεινόμενοι Τρόποι Σερβιρίσματος

Το ByRaki flavor με βάση την τσικουδιά και προϊόντα απο την Ελληνική ύπαιθρο δημιούργησε πάνω απο 20 διαφορετικά ποτά και ηδύποτα. Οι μορφές σερβιρίσματος με τις οποίες μπορούν να καταναλωθούν ειναι διαφορετικές ανάλογα την προτίμηση.

Ποτήρι Σφηνάκι

Ο κλασσικός και παραδοσιακός τρόπος σερβιρίσματος συνδυάζεται με όλα τα προϊόντα.

0003

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ποτήρι Grapa

Ένας εναλλακτικός τρόπος σερβιρίσματος για ηδύποτα είναι το ποτήρι Grapa. Συγκεντρώνει τα αρώματα και τα αναδεικνύει κάθε φορά που το απολαμβάνετε.

0018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ποτήρι Tester

Το συγκεκριμένο ποτήρι είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τους γευσιγνώστες και θα αναδείξει όλες τις γεύσεις, το χρώμα και τα αρώματα των προϊόντων.

0026

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ποτήρι Λικέρ

Ένας παλιός και κλασσικός τρόπος σερβιρίσματος είναι το ποτήρι λικέρ.

0035

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ποτήρι Martini Chiller

Προσθέτοντας τον πάγο στο κάτω μέρος του ποτηριού κρατάμε δροσερό το ποτό. Συνιστάται κατανάλωση στα προϊόντα με 25% ποσοστό αλκοόλ.

0027

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ποτήρι Μαρτίνι

Το κλασσικό ποτήρι μαρτίνι με τριμμένο πάγο και ένα όμορφο στολισμό. Συνιστάται κατανάλωση στα προϊόντα με 25% ποσοστό αλκοόλ.
Μπορεί να προστεθεί καστανή ζάχαρη στο χείλος του ποτηριού.

0028

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ποτήρι Brandy

Ο συγκεκριμένος τρόπος σερβιρίσματος προτείνετε για το ΜΠΑΪΡΑΚΙ – ByRaki flavor Caramel . Ζεσταίνετε το ποτήρι και στην συνέχεια προσθέτεται, προαιρετικά μια καραμέλα, στην συνέχεια προσθέτετε το ποτό. Η θερμοκρασία του ποτηριού θα ανεβάσει την ένταση του αλκοόλ και θα δώσει μεγαλύτερη ένταση στα αρώματα και στην γεύση της καραμέλας.

0001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χαμηλό ποτήρι

Κλασσικός τρόπος είναι το χαμηλό ποτήρι με τριμμένο ή ολόκληρο πάγο. Συνιστάται κατανάλωση στα προϊόντα με 25% ποσοστό αλκοόλ.

0098-300x200

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ποτήρι Σαμπάνιας

Το ποτήρι σαμπάνια προσφέρει άλλο ένα διαφορετικό τρόπο σερβιρίσματος σε όλα τα προϊόντα ΜΠΑΪΡΑΚΙ ByRaki flavor. Επιπλέον μπορεί να προστεθεί τριμμένος πάγος, καθώς και καστανή ζάχαρη στο πλάι του ποτηριού ή στο χείλος.

ByRaki flavor team

Share this Post