Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ Γεύση Τέχνη και Πολιτισμός vol ΙΙ

Η ομάδα του ByRaki flavor σηκώνει ΜΠΑΪΡΑΚΙ και στηρίζει το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ Γεύση, Τέχνη και Πολιτισμός vol. ΙΙ που διοργανώνουν οι ΑΤΑΧΤΟΙ.
Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στον νέο σταθμό Κ.Τ.Ε.Λ. Ηρακλείου, στο Κτίριο Αθηνά, Λεωφόρος Ικάρου 9 στο Ηράκλειο, από τις 15 Δεκεμβρίου έως 30 Δεκεμβρίου 2018.
Στον χώρο θα πραγματοποιηθούν δράσεις όπως, ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΑΖΕΜΑΤΑ – ΔΩΡΟΣΚΟΡΣΠΙΣΜΑΤΑ 2018 από τους Love Radio Κρήτης 102,8 σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου για να μη μείνει κανένα παιδί χωρίς δώρο στις φετινές γιορτές!
Από το πρωί έως αργά το βράδυ επισκεφτείτε το παραμυθένιο σπίτι του Άγιου Βασίλη και παράλληλα να περιηγηθείτε στα Χριστουγεννιάτικο παζάρι και να απολαύσετε το Φεστιβάλ Γεύσεων, Τέχνης και Πολιτισμού vol II που διοργανώνουν οι ΑΤΑΧΤΟΙ. Οι επιχειρήσεις που στηρίζουν την δράση με την παρουσία τους είναι το ByRaki flavor, το Boukaraki, η Melissa Vasilissa, το Soaping Art και το Aretousa Archanes Weaving Workshop.
Θεατρικές παραστάσεις, δημιουργικά εργαστήρια, Λούνα Παρκ, live συναυλίες και πολλές ακόμη εκπλήξεις θα σας μεταφέρουν τη μαγεία και το πνεύμα των γιορτών!
Στις 15/12, θα ξεκινήσει το υπέροχο ταξίδι με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, θα ακολουθήσουν τα Παιχνιδομαζέματα – Δωροσκορπίσματα και στο πλαίσιο της δράσης θα έχουμε μαζί μας τον Ηλία Βρεττό, τον Αναστάσιο Ράμμο, την Έλενα Τσαγκρινού και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου! Στις 21/12 θα φιλοξενήσουμε τον Κώστα Μακεδόνα και στις 23/12 θα γνωρίσουμε από κοντά την Τάμτα!

Η είσοδος είναι ελεύθερη

 

Share this Post