Η πρώτη Ημερίδα για την Τσικουδιά

Η πρώτη Ημερίδα για την Τσικουδιά στην Ελλάδα …

Ημερίδα με θέμα τη Τσικουδιά … από τη Παραγωγή, στην Γαστρονομία και τα Cocktail …

Παραγωγή: Από τα σταφύλια μέχρι την απόσταξη και τα ηδύποτα.

Γαστρονομία:
Η τσικουδιά …
– Με συνοδευτικά πιάτα από την Κρήτη και την Ελλάδα.
– Ως υλικό παρασκευής φαγητών και γλυκών.

Cocktail: Προτάσεις για συνταγές και διαφορετικούς τρόπους σερβιρίσματος.

Ομιλητές:

Ψαράκης Μηνάς Σύμβουλος Οίνου
Νικηφόρος Γιώργος ByRaki flavor
Χρονάκης Γιώργος Chef
Δαμιανάκης Γιώργος Executive Chef
Χατζηδάκης Μάνος Pastry Chef
Διαλυνάς Μάνος Bartender

Με την υποστήριξη:
Οργανισμού Λιμένα Ηρακλείου
Δήμος Ηρακλείου – Municipality of Heraklion

Είσοδος Ελεύθερη

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολουθησης.

Στηρίζουμε το εθελοντικό Σωματείο ATAXTOI

Στόχος της Ημερίδας για την Τσικουδιά Κρήτης και των ηδύποτων είναι:
– Η καλύτερη γνώση του Κρητικού Αποστάγματος.
– Η εκμετάλλευση της στην μαγειρική, την ζαχαροπλαστική καθώς και στα Cocktail.
– Να αναδείξουμε διαφορετικούς τρόπους κατανάλωσης της Τσικουδιάς και των ηδύποτων κατ επέκταση στους χώρους εστίασης.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου 2017 και .ωρα 18¨30,
στην Αίθουσα “Μανόλη Καρέλλη” 2ο όροφο (πρώην Ανδρόγεω).

πληροφορίες:
email: Info_day_tsikoudia@Byraki.gr

Share this Post