Η ομάδα του ByRaki flavor σε συνεργασία με τις ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και με το Επιμελητήριο Ηρακλείου διοργανώνουν το Drink Pairing Cretan Tsikoudia.

Το Drink Pairing, μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει το παραδοσιακό Κρητικό Απόσταγμα, την τσικουδιά, με προσεκτικά επιλεγμένα λικέρ και φαγητό, είναι ένα απολαυστικό ταξίδι στις γεύσεις και τον πολιτισμό της Κρήτης.

Το Drink Pairing περιλαμβάνει την γευστική δοκιμή τσικουδιάς Κρήτης και τεσσάρων (4) διαφορετικών γεύσεων λικέρ, σε συνδυασμό με εκλεκτές γεύσεις της Κρητικής Γαστρονομίας.

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν για τους διαφορετικούς τρόπους απόλαυσης της τσικουδιάς με παραδοσιακές κρητικές συνταγές και θα εξερευνήσουν τους συνδυασμούς της με άλλα τοπικά λικέρ και φαγητά.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό και προσαρμόζετε ανάλογα τις αποτίσεις.

Εάν είστε ομάδα ή Group και θέλετε να προσαρμόσετε την Ημέρα και την Ώρα στο πρόγραμμά σας ή εάν επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί στο Drink Pairing στον χώρο σας επικοινωνήστε με τις ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Τηλ. 2810-244730 – 2810302730 κ. ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο τρέχον προγραμματισμένο Drink Pairing πατήστε εδώ.

Για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια που διοργανώνουμε πατήστε εδώ.

Για να δείτε τις Εγκαταστάσεις – Υποδομές των Τεχνικών Σχολών πατήστε εδώ.